Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών:

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (+ 30 210 2018538) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (filika43@gmai.com) 

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: 
1) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία αίτησης σας για επιστροφή δεν ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες 
2) Η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση 
(σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.) 
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος. 


Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας. 

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση τους, διατηρείται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Ειδικότερα για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί με τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και έχουν παραδοθεί προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων, η παραγγελία θα πρέπει πρώτα να επιστραφεί στην εταιρεία μας. Εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του απαράδοτου πακέτου, η αξία της παραγγελίας θα πιστωθεί στο λογαριασμό του Πελάτη σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση χρέωσης του πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, εφόσον το Kagiospharmacy.gr έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. To Kagiospharmacy.gr  κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

Το Kagiospharmacy.gr  δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία, ιδίως σε περιστατικά που σχετίζονται με την πανδημία COVID – 19, π.χ. απαγόρευση μετακίνησης και εξόδου/ εισόδου σε κάποια περιοχή της χώρας. Ως εκ τούτου δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, πανδημίες και επιδημίες.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα υπαναχώρησης και να την στείλετε στο filika43@gmail.com εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

(επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την αποστείλουμε)